Mefisto GRAND
 
Software pro řízení větších hotelů a hotelových řetězců.
Mefisto HOTEL
 
Software vhodný pro menší a střední hotely a penziony.
Mefisto GOURMET
 
Software pro restaurace a provozy rychlého občerstvení.
Mefisto CAMPUS
 
Software pro správu velkých ubytovacích kapacit.
Mefisto SPA
 
Software určený pro ubytovací zařízení s lázeňským provozem.
Mefisto RELAX

 
Nový produkt pro sportovní, relaxační a wellness centra.

HLAVNÍ STRÁNKA > Mefisto CAMPUS
[odeslat odkaz] [printer friendly]
Mefisto CAMPUS
 
Software pro správu velkých ubytovacích kapacit.
 
 
V praxi ověřené řešení pro správu velkých ubytovacích kapacit. Získejte přesný přehled o ubytovaných, spravujte jejich platby a dejte jim možnost vlastní on-line rezervace.
 
 
Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech je možné pracovat s různými typy klientů včetně  komerčních (klasický hotelový provoz).
 
Mefisto CAMPUS podporuje práci s dlouhodobými i krátkodobými pobyty, řeší komplexně vyúčtování všech služeb včetně zálohového předpisu ubytování, umožňuje napojení na elektronické bankovnictví pro automatické zpracování přijatých plateb. Je také možné využívat modul pro generování inkasních příkazů.
 
Mefisto CAMPUS je možné v rámci implementace napojit na externí systémy (např. informační systém školy) a může být rozšířen o WWW rozhraní pro přístup klientů k informacím o jejich pobytu a finanční historii a WWW rozhraní pro zadávání nových rezervací pobytů.
 
Mefisto CAMPUS je od září roku 2005 využíván pro správu ubytovacích kapacit v rámci Kolejí a menz Univerzity Karlovy. V tomto náročném provozu je systém denně ověřován na více než dvaceti kolejích s kapacitou čítající téměř 14 tisíc lůžek.
 

Popis ke stažení zde.
 
Další podrobnosti
 
 
 
ZÁKAZNICKÁ SEKCE