Mefisto GRAND
 
Software pro řízení větších hotelů a hotelových řetězců.
Mefisto HOTEL
 
Software vhodný pro menší a střední hotely a penziony.
Mefisto GOURMET
 
Software pro restaurace a provozy rychlého občerstvení.
Mefisto CAMPUS
 
Software pro správu velkých ubytovacích kapacit.
Mefisto SPA
 
Software určený pro ubytovací zařízení s lázeňským provozem.
Mefisto RELAX

 
Nový produkt pro sportovní, relaxační a wellness centra.

HLAVNÍ STRÁNKA > O NÁS
[odeslat odkaz] [printer friendly]
O NÁS
 
Mefisto Software nabízí ověřenou technologii řízení hotelových a restauračních provozů, jeden software od jednoho výrobce s garancí bezchybného fungování všech funkcí, jedno řešení s největší realizovanou instalací 14 000 lůžek.
 
Mefisto Software patří mezi nejvýznamnější dodavatele hotelového a restauračního software vlastní produkce v České republice. Nabízíme komplexní technologické řešení a široké spektrum služeb: dodávky software, systémové a poradenské služby a analýzy. V případě zájmu zákazníka zajistíme příslušný hardware v optimální konfiguraci a odpovídající cenové hladině, a to jak pro hotely, tak i pro restaurace a další provozy.
 
Silné kapitálové zázemí spolu s dlouholetými zkušenostmi v této oblasti dalo vzniknout řadě unikátních aplikací – komplexních informačních systémů, jež tvoří jádro naší nabídky: Mefisto GRAND, Mefisto HOTEL+, Mefisto SPA, Mefisto HOTEL, Mefisto GOURMET+, Mefisto GOURMET, aplikace Mefisto ACADEMY pro hotelové školy  a nejnověji Mefisto CAMPUS pro vysokoškolské koleje, ubytovny a jim podobná zařízení.
 
Produkty společnosti Mefisto Software vznikaly dlouhodobým vývojem software, který začal roku 1992 v součinnosti s karlovarským Grandhotelem Pupp a Grandhotelem Zvon v Českých Budějovicích. Při této spolupráci jsme načerpali praktické znalosti a zorientovali se v požadavcích, které klade hotelový provoz. Základní vývoj produktů Mefisto byl ukončen v roce 1998 a v roce 2000 se již úspěšně rozběhl prodej široké produktové řady, pokrývajících požadavky restauračních a hotelových provozů. Dnes jsou hotelové a restaurační informační systémy Mefisto používané ve více jak 100 provozech jak v ČR, tak i v zahraničí.
 
Připravovaná aktualizovaná verze Mefisto 4 je dokladem našeho úsilí neustále pracovat na našich produktech – jejich zlepšování a přizpůsobování nejnovějším standardům.
 
 
 
ZÁKAZNICKÁ SEKCE